"KIWI CAN DO"

Tillbaka till verkligheten?

Publicerad 2013-03-13 22:52:30 i Allmänt,

För några dagar sedan lämnade vi Franz Josef för att åka till Hokitika. Där stannade vi i en natt och hade jättetrevligt! På dagen sprang vi runt och letade efter greenstonehalsband, men hittade inga vi verkligen ville ha. Hokitika är greenstonens hemstad. På kvällen satt Anna och jag och pratade med kiwin Ross och amerikanen Casey. Vi hade jättetrevligt och fler och fler slog sig ned på balkongen. Dagen efter skulle Anna och jag resa vidare mot Punakaiki, Casey skulle flyga till Bankok och Ross skulle åka hem till Nelson. 
 
Dagarna i Punakaiki har varit hur härliga som helst! Vi har inte haft något internet och det har inte funnits någon mobilmottagning. Det har heller inte funnits någon mataffär eller någonting. Om Fox Glacier var litet så var det här ännu mindre. Det här var dock mysigt. 
 
Första dagen när vi kom dit så begav vi oss mot stranden för ett dopp. Sedan blev det att klättra på klipporna. 
 
Jag måste bara tillägga att Nya Zeeland är kontrasternas land. För tre dagar (tror jag, jag vet inte ens vilken dag det är idag) så var vi uppe i en glaciär. Två dagar senare badade vi och sprang runt i bikinis.

Anna, Markus och Lauren...

Stranden i Punakaiki


Klippor
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi är två tjejer från en liten stad i Småland som i höstas var i Norge för att leta efter det berömda guldet. Vi lyckades hitta det på en korvfabrik där vi jobbade dag och natt. Efter guldsökandet i väst är vi redo för äventyr. I början av februari flyger vi från Arlanda för att åka till Nya Zeeland. Se upp alla hobbits, kiwis, surfare, vulkaner och jordbävningar för här kommer vi! Ha det!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela