"KIWI CAN DO"

Ses snart etapp fyra

Publicerad 2013-06-03 10:50:17 i Allmänt,

Ja, det gör ont att säga att mitt tredje äventyr är slut. Det som gör mig glad är dock att det inte kommer att dröja allt för länge innan jag och min partner in crime ger oss ut på nya äventyr! Vad de består av kommer ni kanske få veta senare. 

Afrikaresan är över och jag saknar redan mina rumskompisar, alla på hostellet som jag bott med i en månad och speciellt alla mina barn på KYGN. Jag är otroligt glad och stolt över att jag kte dit och jag har lärt mig jättemycket om en annan kultur, mig själv och mycket annat. Just nu sitter jag och lyssnar på min afrikanska reggiemusiklista på Spotify för att få in rätt känsla. Någon gång ska jag utan tvekan åka tillbaka och hälsa på mina underbara barn!! Tills dess vet jag att de andra volontärerna tar bra hand om dem. 

Alla vi volontärer vid var Dalla-dalla.
Mette-Louise, HengYin, Kate, Malena (en av managerna), jag och lilla Frida, Hannah, Victor (dalla-dalla-dörröppnare), Anja och sittandes framför är vår chaufför. 


Vattenfallet som vi besökte och badade i för ett tag sedan

Färska orostade kaffebönor på vår Coffee tour

En av mina älsklingar: Theresia



Om

Min profilbild

Vi är två tjejer från en liten stad i Småland som i höstas var i Norge för att leta efter det berömda guldet. Vi lyckades hitta det på en korvfabrik där vi jobbade dag och natt. Efter guldsökandet i väst är vi redo för äventyr. I början av februari flyger vi från Arlanda för att åka till Nya Zeeland. Se upp alla hobbits, kiwis, surfare, vulkaner och jordbävningar för här kommer vi! Ha det!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela