"KIWI CAN DO"

Staden som Gud och Subway glömde

Publicerad 2013-03-09 02:56:24 i Allmänt,

8 mars, 2013

 

Ja, det är banne mig dagens statement! Fox Glacier i all ära men det är den minsta staden (jag tror inte ens att det går att kalla det för stad) vi någonsin skådat! Alltså ”staden” består av en, EN, gata. På den gatan ligger det sju motell, ett hostell, en restaurant som heter ”Last Kitchen” (säger inte det något om den såkallade staden?!) Ja, jag kanske är lite irriterad och ogillar minimala städer. Ja, det här kan vara ett ilskans inlägg. Men de har inte ens en uttagsautomat här.

Dessutom har kvinnan i receptionen här har blått hår och hon är över 55 år. Alltså inte en liten slinga, hela håret! Blått. Plus att staden är invarderad av japaner. Vi är de enda två i hela staden som inte snackar japanska och gör ballongfigurer.

Punkt slut. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi är två tjejer från en liten stad i Småland som i höstas var i Norge för att leta efter det berömda guldet. Vi lyckades hitta det på en korvfabrik där vi jobbade dag och natt. Efter guldsökandet i väst är vi redo för äventyr. I början av februari flyger vi från Arlanda för att åka till Nya Zeeland. Se upp alla hobbits, kiwis, surfare, vulkaner och jordbävningar för här kommer vi! Ha det!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela