"KIWI CAN DO"

Öppet hav och stilla ocean!

Publicerad 2013-03-29 08:44:41 i Allmänt,

28 mars

Woop woop! De senaste 22 timmarna har varit extremt intensiva! Vi har befunnit oss på Nya Zeelands största husbåt ute till havs och gjort allt man kan göra här i Bay of Islands! Vi har skjutit paintball mot en anka (lugna den var gjord av plast), fiskat (vi fick två fiskar var som vi var tvungna att pussa – slemmigt), paddlat kajak mitt i natten till ljuset av fullmånen, nattbadat, grillat, spelat gitarr och sjungit framför brasan… Ja det här var ju de första 7 timmarna så ni förstår att det var intensivt. Trots det var det inte hetsigt utan bara alldeles alldeles underbart!! Jag menar vad är väl en 22-timmars kryssning i turkost vatten…? Jag säger bara UNDERBART, punkt.

Nu är vi tillbaka på fastlandet och ska fräscha upp oss innan vi ska möta upp en del ur gänget igen. Bildbomb! Wääääh!!!

Se upp för Anna! 
 
 Solnedgång på Da boat!
 

Nattkajak
 
Morgonsnorkling
 
Paradiset på jorden det är NZ. Här är vi på en ö i mitten av bay of Islands
 
Hela gänget!
 
Fortsätt padla, fortsätt padla..!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Matz

Publicerad 2013-03-29 09:14:11

Vad underbart ni har det. Härliga bilder och man vill bara se flera. NZ rocks.

Svar: YEah NZ rocks!
kiwicando.blogg.se

Postat av: Elisabeth

Publicerad 2013-03-29 12:18:17

Helt fantastiskt!

Postat av: Klara

Publicerad 2013-03-29 14:21:30

Åhhhh, vad nice!!!
Här är det fortfarande snö... ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi är två tjejer från en liten stad i Småland som i höstas var i Norge för att leta efter det berömda guldet. Vi lyckades hitta det på en korvfabrik där vi jobbade dag och natt. Efter guldsökandet i väst är vi redo för äventyr. I början av februari flyger vi från Arlanda för att åka till Nya Zeeland. Se upp alla hobbits, kiwis, surfare, vulkaner och jordbävningar för här kommer vi! Ha det!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela