"KIWI CAN DO"

Milford Sound

Publicerad 2013-03-10 05:45:00 i Allmänt,

Ja, Milford Sound... Som ni ser på vår header (bilden som alltid visas längst upp när ni klickar in här...) så var Milford Sound ett av våra måsten här. Vi hade sjukt höga förväntningar på detta sund som inte var ett sund. Som typ fyra personer sa påväg dit: det är fjordar. Fjordar inte sund så namnet är fel. Med förväntnignarna på max hoppade vi in i BBQ-bussen. För ja, vi köpte en paketresa. Busstur, grillunch och 1,5 timmes båttur i Milford Sound. För detta betalade vi en smärre förmögenhet. Levde milford Sound upp till våra förväntningar? Nej! Det här är det enda som verklgien gjort oss besvikna sedan vi kom hit. Vi fick se extremt vackra vyer och en spegelsjö påväg dit. Vi fick även grillad kyckling och grillat kött i massor på väg dit. Själva Milford Sound var dock ganska trist. Jag tror att skälet är så enkelt som att våra förväntningar var alldeles för höga. Det var vackert och vi såg sälar, ett vattenfall och fick gratis kaffe. kaffet var dock det bästa... Jag vill också tillägga att vi fick åka buss i 8, åtta, timmar sammanlagt för att se denna besvikelse. Sur grädde på det äckliga moset, ja!
 
Vi toppade dock dagen med att göra Queenstown osäkert en sista gång. Klockan 8.10 hoppade vi på bussen nästa morgon. Vi sov oss till Wanaka och vad vi gjorde där vet ni redan. 
 
Här kommer några bilder på Milford Sound. Besvikelse för oss, men ändå vackert!
 
 
Stopp nr 1 på väg till Milford. Detta ställe heter Mirror Lakes


Stopp nr 2. Här stannade vi även och grillade


Anna :D


Anna och jag vid Pop´s view


Det var storm på väg ut i Milford Sound
Tabbe Anna...?



Milford Sound

Milford Sound



Kommentarer

Postat av: Elisabeth

Publicerad 2013-03-10 12:45:49

Vackert!!! Såna här resor uppmuntrar vi helt och fullt. Det är bra med lite lugnar kickar också.

Postat av: Ulle

Publicerad 2013-03-10 21:16:39

Verkligen vackra vyer. Håller med om att lugna fina kickar är mycket bra de med. Ha det så bra jenter.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi är två tjejer från en liten stad i Småland som i höstas var i Norge för att leta efter det berömda guldet. Vi lyckades hitta det på en korvfabrik där vi jobbade dag och natt. Efter guldsökandet i väst är vi redo för äventyr. I början av februari flyger vi från Arlanda för att åka till Nya Zeeland. Se upp alla hobbits, kiwis, surfare, vulkaner och jordbävningar för här kommer vi! Ha det!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela