"KIWI CAN DO"

Ett två BUNGY

Publicerad 2013-03-01 08:22:59 i Allmänt,

Ja, nu är det ju så att vi senast för tre dagar sedan sa till våra kära föräldrar att "nej, bungyjump är inget för oss". Men... WE DID IT!!! Fy sjutton vad coolt det var. Ja, jag tror att vi blivit sådana där "kick-sökare" nu. Bungyjump var helt galet häftigt. Vi skrek högst av alla (det var enbart vi och killar, de var tvungna att verka coola) men efteråt fick vi beröm för att det sett så härligt ut. Förutom att vi stack ut genom att vara de enda tjejerna just då så var vi de enda som gjorde ett twin-jump. Det vill säga vi hoppade tillsammans. Sammankopplade med ett gummiband runt fötterna och en arm runt varandra hoppade vi från världens första bungyjump. Det var jättehäftigt!!! Det blir dock svårt att slå detta. Så nu är vi nöjda. Nu ska vi vara lugna. Eller..?
WE ARE STILL ALIVE!!!

Kommentarer

Postat av: Matz

Publicerad 2013-03-01 08:59:26

Kan förstå att man får ta seden dit man kommer,( läste att det var i Queenstown man först började hoppa bungy kommersiellt), men ni är ju för tokiga.
Hoppa båda tilsammans!.. Har ni inte hört att man inte ska lägga alla äggen i samma korg!. Nåja ni kom ju ner i behåll!. Undra vad som komma skall!!.. Men det vill man väl inte veta!.. Crazychicks keep up the pace!..

Postat av: Natalie - Bor & studerar i Californien

Publicerad 2013-03-01 09:06:58

Grymt avundsjuk! Står på min bucket list att hoppa bungy jump i New Zeeland, hahah :)

Postat av: Ulle

Publicerad 2013-03-01 14:12:31

Vilka tuffingar. Det hade jag aldrig vågat men det var säker en härlig upplevelse. Fortsätt nu att njuta av livet men var aktsamma o ta hand om varandra.

Postat av: Anna Nilsson

Publicerad 2013-03-03 10:10:54

Ni verkar ju ha det helgrymt tjejer! Fortsätt njut nu och gör allt kul ni kan:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi är två tjejer från en liten stad i Småland som i höstas var i Norge för att leta efter det berömda guldet. Vi lyckades hitta det på en korvfabrik där vi jobbade dag och natt. Efter guldsökandet i väst är vi redo för äventyr. I början av februari flyger vi från Arlanda för att åka till Nya Zeeland. Se upp alla hobbits, kiwis, surfare, vulkaner och jordbävningar för här kommer vi! Ha det!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela