"KIWI CAN DO"

Bahamas air, bahamas air, bahamas air

Publicerad 2013-04-07 22:32:43 i

Ni vet hur man alltid bara velat åka till flygplatsen för att boka första bästa biljett och sticka. Eftersom det enklaste sättet att ta sig mellan öarna här på Bahamas är att flyga valde jag och Lisa att hoppa in i en taxi med destination flygplatsen!

Vi fick oss en biljett och väntade in flyget mot ön Exuma, allt gick som smort! 2 timmar senare satte vi oss på planet redo att ge oss av....då kommer en tant i orangereflexväst fram till oss och säger att vi måste gå in i vänthallen igen. Nu uppstår en stor förvirring, varför ska vi gå av? Snällt knäpper vi upp bältet och går in och möts av en man som efter kanske 5 minuter frågar oss hur vi fick bordingkorten. Dum fråga skulle jag säga, alla vet vi ju var man hittar dem. ytterligare fem minuter senare kan vi kliva på igen så vad detta tjänade tilö har jag ingen aning. Men det lämnade mig fett förvirrad.

Att vara oplanerad är inte det lättaste på bahamas....när man säger att man inte har någonstans att bo får folk panik och börjar ringa hotell åt oss som kostar multum. Hur som helst har vi klarat oss riktigt bra.

På återseende nu ska vi försöka hitta något vid liv i denna stad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi är två tjejer från en liten stad i Småland som i höstas var i Norge för att leta efter det berömda guldet. Vi lyckades hitta det på en korvfabrik där vi jobbade dag och natt. Efter guldsökandet i väst är vi redo för äventyr. I början av februari flyger vi från Arlanda för att åka till Nya Zeeland. Se upp alla hobbits, kiwis, surfare, vulkaner och jordbävningar för här kommer vi! Ha det!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela