"KIWI CAN DO"

The Hoff gang

Publicerad 2013-05-09 18:48:36 i Allmänt,

 
Har har ni hela ganget fran Hostell Hoff fran i fredags innan vi skulle hoppa in i en galen Dalla-dalla (afrikas variant på jadrigt osaker minibuss oms du kan do i for alla kor som biltjuvar... haha nastan). Tjejerna pa forsta raden och jag ska pa safari imorgon i fyra dagar! Pa bilden kan ni se hunden Butter, han baste van och den andra hunden har heter Peanut... Det ar sant!
 
Jobbet flyter pa bra och denna vecka har vi haft doktorer hos oss som har testat alla barn for HIV. Det ar fruktansvart att veta att vissa barn har fods med HIV pga att deras foraldrar har det. Deras foraldrar har inte rad att kopa bromsmedicin heller for de flesta tjanar 1000 tsh per dag. Later det okej? Ja. Vaxlar man over det till svenska eller amerikanska pengar så motsvarar det 1 USD eller ca 8 sek.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Anita

Publicerad 2013-05-13 21:39:34

Ja världen ser lite olika ut för oss - bra att du är där du är och försöker göra det lite mer rättvist för alla barn :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi är två tjejer från en liten stad i Småland som i höstas var i Norge för att leta efter det berömda guldet. Vi lyckades hitta det på en korvfabrik där vi jobbade dag och natt. Efter guldsökandet i väst är vi redo för äventyr. I början av februari flyger vi från Arlanda för att åka till Nya Zeeland. Se upp alla hobbits, kiwis, surfare, vulkaner och jordbävningar för här kommer vi! Ha det!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela