"KIWI CAN DO"

Bayahibe

Publicerad 2013-05-08 21:27:42 i Allmänt,

Just nu befinner jag och Lisa oss i  den lilla staden Bayahibe där allting kretsar kring dykning och snorkling. Så klart tar vi tillfället i akt och ger oss ner under ytan så ofta vi bara kan. Bussresan hit gick utomordentligt bra ända tills en liten taximann kommer och lurar av oss från bussen. Ja som ni vet är det inte alltid så lätt att veta när man ska hoppa av eller inte på nya platser. Men han pekade på oss och såg så säker ut så vi följde fint efter. Men plötsligt befann vi oss någonstans mellan huvudstaden och vårat mål men vart är fortfarande inte fastställt...Alla vet att backpackers är snåla jäklar som hellre sätter sig på en buss istället för att betala det dubbla för en taxi. Efter en        knackig och hetsig diskussion insåg vi att vi helt enkelt blev tvugna att sätta oss i hans taxi. Jag tror dock att han märkte att hans kunder inte va på toppen humör för han försökte le så mycket som möjligt, men mig kan han inte lura igen. 
 
Hotellet vi bor på just nu Villa Baya är suveränt. Vi har ett eget kök i rummet och en städerska som skrubbar vartenda hörn varje dag. Det kan bara inte bli bättre. Som jag sa tidigare passar vi på att utöva våra dykar kunskaper här och vad jag har hört ska de ha den finaste dykningen i landet just här. I skrivande stund har vi precis kommit hem från 2 dyk vilka var riktigt härliga. 
 
Våra restrerande dagar som backpackers, för denna gång, ska vi spendera dykandes och avslutnings vis ta in på all inclusive hotell. Tiden rullar på riktigt fort och innnan vi och självlklart ni, vet ordet av befinner vi två oss på svenskmark igen..på schemat står nu en powernap. Adios!.
 
 
//Anna
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi är två tjejer från en liten stad i Småland som i höstas var i Norge för att leta efter det berömda guldet. Vi lyckades hitta det på en korvfabrik där vi jobbade dag och natt. Efter guldsökandet i väst är vi redo för äventyr. I början av februari flyger vi från Arlanda för att åka till Nya Zeeland. Se upp alla hobbits, kiwis, surfare, vulkaner och jordbävningar för här kommer vi! Ha det!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela